Theoz är den unga publikens stora favorit!

Theoz

– På scen lördag den 20 juli –

Ett brinnande intresse för dans och en mobilapp gjorde honom till en av Sveriges största sociala medier-profiler med över 2,5 miljoner följare.

Nu har Theoz tagit steget vidare till att bli artist och musikvideon till hans singel ”Het” blev 2018 års mest sedda musikvideo på YouTube i Sverige, och har nu över sju miljoner streams.

Theoz har än så länge hunnit släppa fyra singlar, ”Lately”, ”Het”, "The best girl in the world" och "Why, Why, Why". Under 2019 kommer vi att få vara med om täta releaser och Theoz är redo att möta publiken.

Theoz resa startade när han började dansa framför kameran för några år sedan, och när den populära appen Musical.ly lanserades hittade han en plattform där han kunde utveckla sin kreativitet och skapa fans runt hela världen. Där har han idag över 2 miljoner följare och i fjol var han nominerad både i kategorin ”Årets Musical.ly” och ”Årets profil” på Guldtuben.Dessutom har han en av huvudrollerna i filmen ”Rymdresan” med bland annat Robert Gustafsson som motspelare, filmen har premiär under 2019.

Theoz på Youtube

Theoz på webben